Pa'u metallurgy fa'apipi'i faiga fa'apipi'i

Pa'u metallurgy fa'apipi'i faiga fa'apipi'i

Metallurgy pauta (Pa'u metallurgy, ta'ua o le PM) ose fa'atekonolosi u'amea lea e fa'aogaina ai le pauta u'amea (po'o le fa'afefiloi o le pauta u'amea ma le pauta e le o le u'amea) e fa'aaogaina e fai ma mea mata e fau ai oloa u'amea po'o meafaitino e ala i le faia, sintering po'o le vevela.O le gaosiga o le paʻu paʻu e tutusa ma le gaosiga o gaosiga o oloa sima, o lea e masani ai ona taʻua e tagata le metotia o le paʻu o le "cermet method".
Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o ituaiga uma o le olaga, o manaʻoga eseese e pei o le mama ma le faʻataʻitaʻiga mamanu, o le tele ma le tele o vaega o loʻo faʻateleina ma sili atu ona faigata, faʻamalosia le faʻaogaina o le paʻu paʻu metallurgy e feagai ma le tele o luitau.
Faatasi ai ma le siʻitia o le aofaʻi o le PM, o manaʻoga mo le faʻagasologa e tatau ona faʻamalosia.I le avea ai ma meafaigaluega pito sili ona taua i luga o le laina o le gaosiga o le paʻu paʻu, o le paʻu o loʻo faʻapipiʻiina le masini faʻapipiʻi e fuafua ai le lelei o le paʻu paʻu ma faʻatapulaʻaina le atinaʻeina o le paʻu paʻu i Saina..O le fa'aogaina o le pa'u pa'u o se pa'u e fausia ai le masini lomitusi hydraulic e fa'avae i luga o le eletise eletise eletise, ae o lona tekonolosi o lo'o i totonu o se tulaga loka.
I le taimi nei, ua fa'alauiloa mai e le tele o pa'u pa'u u'amea mea faigaluega ma laina gaosiga mai fafo, ae o le fa'atomuaga e le mafai ona fo'ia le fa'afitauli i le taimi nei.O le mea lea, o le atinaʻeina tutoʻatasi o meafaigaluega faʻapipiʻi paʻu-tekonolosi o le faʻalauteleina lea o atinaʻe i le alamanuia paʻu.

Faiga fa'ameamea o le pauta
O le fausiaina o se laasaga taua i le faagasologa o le metallurgy paʻu.O le fa'amoemoega o le fa'atupuina o le fa'atupuina lea o se mea fa'apipi'i fa'atasi ma se foliga patino, lapo'a, mafiafia ma le malosi.O le fa'apipi'iina o le auala pito sili lea ona fa'avae.
O le auala faʻapipiʻi faʻapipiʻi e iai se faʻagasologa faigofie, maualuga le lelei, ma e faigofie mo le gaosiga otometi.Ae ui i lea, o le tufatufaina atu o le mamafa o lenei metotia e le tutusa, ina ia le tutusa le mamafa o le tino lanu meamata, ma o le taʻe e faigofie ona tupu, e oʻo atu ai i foliga o mea leaga.
a.Le tutusa o le tufatufaina atu o le mamafa o le compact: Ona o le paʻu tino e tafe i itu uma pe a uma ona faʻamamafa i le paʻu, e mafua ai le mamafa o le itu faʻasaga i le puipui o le mate.O le mamafa o le itu e mafua ai feteʻenaʻiga, lea o le a mafua ai le pa'ū tele o le mamafa i le maualuga o le mea faʻapipiʻi.
Faiga fa'alelei: 1) Fa'aitiitia fe'ese'esea'iga, fa'asu'u lubricating i luga o le puipui i totonu po'o le fa'aoga o se fa'amea ma se puipui lamolemole totonu;
2) O lo'o fa'aoga lua-auala e fa'aleleia ai le le tutusa o le tufatufaina atu o mea lanu meamata;
3) Taumafai e faʻaititia le maualuga-diameter ratio pe a mamanuina le limu.
e.Faʻaleagaina le amiosaʻo: ona o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le fafine i le taimi o le faʻaogaina o le faʻagasologa, pe a aveese le mamafa, o le mea faʻapipiʻi e faʻalavelaveina le faʻafefeteina o le faʻamaʻi fafine, ma o le faʻapipiʻi e aʻafia i le mamafa o le radial, ma mafua ai ona maua e le faʻamaufaʻailoga le solomuli. mamafa i le taimi o le fa'alaloina O nisi o vaega vaivai i luga o le fa'amau e mafai ona fa'aleagaina i lalo o le mamafa o le sile ua ta'ua i luga.
Faiga Fa'aleleia: I tulaga o le fausaga, o vaega e tatau ona aloese mai puipui manifinifi, loloto ma vaapiapi, pito maai, fatu laiti ma manifinifi ma isi foliga i le tele e mafai ai.
Mai vaega e lua o loʻo i luga, o se faʻamatalaga mataʻutia o le aʻafiaga o se mea e tasi i le faʻagasologa o le faʻatonutonuina o oloa i luga o le lelei o oloa, ae i faʻaoga faʻaoga, o mea faʻalavelave eseese e tutusa.I le faagasologa o suʻesuʻega, ua maua ai o mea taua e aʻafia ai le lelei o oloa i le taimi e tasi o:
1. O le aʻafiaga o le faia o le mamafa i luga o le lelei o le paʻu: o le faʻamalosi malosi o loʻo i ai se aafiaga tuusaʻo i le mamafa.O le pa'ū o le mamafa o loʻo i ai nei e mafua ai le delamination ma le paʻu i le taimi o le oomi, ma o loʻo iai ni taʻetaʻe i le faʻaoga o le mea faʻapipiʻi pe a maeʻa ona faʻaumatia.
2. Le aʻafiaga o le faʻavaveina o le saoasaoa i luga o le lelei o le faʻapipiʻi: I le taimi o le paʻu o le paʻu, o le saoasaoa o le faʻamalosi e aʻafia ai le faʻafefe o le ea mai le pores i le va o paʻu, ma e aʻafia ai le tutusa o le paʻu paʻu.O le eseesega tele o le compact e fai si tele.O le faigofie e maua ai ta'e.
3. O le aafiaga o le taofiofia o le taimi i luga o le tulaga lelei o le compact: I le faagasologa o le fetaomi, e tatau ona i ai se taimi talafeagai taofi i lalo o le mamafa oomi mamafa, lea e mafai ona matua faateleina le density o le compact.

O mea fa'apipi'i u'amea fa'atosina fa'ato'a fa'ato'a fa'atupuina e Chengdu Zhengxi Hydraulic Equipment Manufacturing Co., Ltd. ua mamanuina e avea o se mea fou paionia fa'apitonu'u e tu'ufa'atasia le lelei o masini lomitusi ma CNC servo hydraulic lomitusi.
O le ituaiga mamanu faʻafefete faʻapipiʻi faʻavae faʻavae o meafaigaluega e mafai ona pulea lelei le tutusa o le oloa ma le fua faatatau agavaa o le oloa.I luga o le faʻavae o le faʻamalieina o le faʻaosoina pea o le mamafa, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini masini faʻapipiʻi e faʻaopoopoina, lea e le gata e mafai ona avea o se tapulaʻa ae faʻapea foʻi ma se masini faʻapipiʻi tumau.O le puipuiga fa'alua-laupapa o le oomi ma le omiga e matua fa'aleleia atili ai le sa'o lelei o oloa ma le gaosiga lelei.

 

Ms.Serafina

Telefoni/Wts/Wechat: 008615102806197


Taimi meli: Iuni-07-2021